Boek ‘Schone Lei’

FAN-TAS-TISCH de 3e druk is UITVERKOCHT en de eerste hulp bij crises uitgave is NU te KOOP of DONEER het aan iemand met een kleine beurs.

Bestel nu een boek! Klik dan hier

Wil jij een boek doneren aan iemand met geldproblemen? Klik dan hier

Rondom het boek zitten verschillende modules voor mensen met geldzorgen en mensen die werkzaam zijn in het sociaal domein of beleidsmakers. Voor meer informatie klik hier.

“Dit boek moest er gewoon komen. Er moet toch iets positiefs komen uit alle hoofdpijn? Het zat altijd al in mijn hoofd. Toch durfde ik het niet op te schrijven, totdat ik alles had afbetaald. Ik schaamde mij ervoor. Een onderneming starten èn falen gaf mij het gevoel dat ik een mislukkeling was. Na het afbetalen sprak ik er veel makkelijker over. Ik wil het taboe doorbreken! Mensen helpen met mijn verhaal, maar niet vanuit een slachtofferrol. Met een lach en een traan. Met als doel de blinde vlekken en verbeterpunten zichtbaar maken van de schuldhulpverlening. Daarnaast ook nog iets neerzetten zodat mensen aan hun eigen talenten kunnen werken en bewuster met hun geld kunnen omgaan!”

Voor dit boek heb ik ervaringsdeskundigen, professionals en onderzoekers gesproken. Met dank aan allen die er (anoniem) aan mee hebben gewerkt.

Verhalen van ervaringsdeskundigen waaronder mijn eigen verhaal. Tips en trics om goed met je geld om te gaan en een analyse over de problemen en de oplossingen binnen de schuldenhulp.

BONUS Met empowerment oefeningen en ontspanningstips! Volg @Boekschonelei op Facebook en Insta om op de hoogte te blijven over het vervolg.

heeft dit boek mede mogelijk gemaakt!

Blijf op de hoogte
We respecteren je privacy.